top of page
Slapende honden

Animal communciation

Wil je de dieren waarmee je het leven deelt beter begrijpen? Wil je ze iets laten weten of je relatie ondersteunen? Dan kan het werken met een dierencommunicator een fijne manier zijn. Wij geven de voorkeur aan de term interspeciescommunicatie.

Wat is interspeciescommunicatie?

De aarde en onze medemensen op een basisniveau bestaan ​​allemaal uit hetzelfde weefsel. Op kwantumniveau zijn we een verzameling quanta die samenkomen om atomen, moleculen en verschillende vormen van complexe wezens te vormen. We zijn gemaakt van dezelfde energie en kunnen daarom communiceren met alle andere vormen.

Hoe werkt het?

Alle levende wezens zijn verbonden met hun energie- en kwantumvelden. Door verbinding te maken met deze velden kan informatie vrij stromen. Tijdens een diercommunicatiesessie stemmen we ons af op dit veld en werken we met telepathie. Voor mensen klinkt dit misschien vreemd, maar het is eigenlijk de meest normale en gebruikelijke manier van communiceren voor dieren. Wanneer er ooit een gedachte of gevoel is, zendt dit elektrische golven uit met verschillende frequenties. Dieren zijn heel open en verbonden met deze velden en golven. Ze kennen instinctief onze gedachten en gevoelens. Vooral de dieren waarmee we leven zijn altijd in staat om ons te troosten als we een zware dag meemaken. Voor de meeste mensen komt deze verbinding in deze tijd minder natuurlijk. Omdat er beperkende overtuigingen en systemische paradigma's zijn die ervoor zorgen dat we ons meer concentreren op gesproken woorden of menselijke interacties. De dieren waarmee we leven, passen zich al aan ons communicatieniveau aan. Honden begonnen blafgeluiden te gebruiken toen ze zich realiseerden dat mensen veel vocale geluiden gebruiken om te communiceren. Paarden hebben de neiging om naar ons toe te komen om meer fysieke manieren in te voeren om contact te maken met mensen, terwijl ze weten dat mensen gefocust zijn op fysieke verbinding als een manier van verbinding.

Telepathie is directe communicatie. Het is een eenvoudige en directe communicatie met het dier.

bottom of page