top of page
17901168889301419.jpg

Behandelingen &

revalidatie

Balans is nodig om gezondheid en welzijn te creëren. En vooral die balans is voor dieren in deze moderne samenleving moeilijk te bereiken. De leefgebieden, omgeving en fokkerij maken voor veel dieren de start al moeilijk. Maar ook in het dagelijkse leven kun emotionele en mentale uitdagingen vinden. Daarom werken we met een holistische benadering om de balans in de systemen te herstellen. We bieden ontspanningsbehandelingen en revalidatieprogramma's voor paarden, honden en andere dieren.

 

"We werken met verschillende behandeltechnieken, maar we reiken vooral naar de diepere lagen en wortels van zowel gedrag als fysieke problemen. Veel blessures wortelen in andere gebieden zoals het emotionele of mentale systeem.

 

 

We werken met het fysieke lichaam als basis. Vanuit het fysieke lichaam kunnen we de mentale, emotionele, energetische en astrale systemen bereiken. De behandeltechnieken ondersteunen genezingsprocessen in het biomechanische systeem, mentale en emotionele verwerking van prikkels (traumaverwerking), helpen bij het herkennen van blokkades, (denk aan het verminderen en herkennen van de meest voorkomende gedragsblokkades en hun ontstaan) en ondersteunen de natuurlijke en zelf- het reguleren van de stroom door de systemen van het paard. Tijdens de behandeling begeleiden we het dier op een duidelijke en praktische manier naar ontspanning. Tijdens de behandelingen staat de autonomie en instemming van het dier voorop.

Wat kunt u verwachten?

- Een lichamelijk onderzoek en een holistische unwinding behandeling"

- Een basis energie lezing

- Een basis energetische healing

- Thuiswerk en oefeningen om te oefenen

Wat is energetische healing?

Tijdens een energetische healing maken we verbinding met het energetische veld en activeren en stimuleren we het natuurlijke regeneratieve vermogen van de systemen en cellen van het lichaam.

Bloesemremedies & etherische oliën

In sommige gevallen gebruiken we aanvullende therapie met bloesemremedies of etherische oliën om de frequenties in het energieveld te ondersteunen, te verhogen en in balans te brengen.

De investering voor een intake is 350,- ex. reiskostenvergoeding.

bottom of page