top of page

Sessies met paarden

Paarden zijn hoog gevoelige wezens en leven samen in een kudde. Het welzijn en de gezondheid van de kudde is direct verbonden met het welzijn van het individuele paard. Daarom zijn paarden, net als mensen, relationeel afhankelijk en zullen ze altijd naar balans werken.

De paarden die aanwezig zijn tijdens sessies leven samen in een kudde en wij zorgen ervoor dat ze veiligheid, vrijheid, autonomie ervaren en vrij kunnen bewegen. Daarnaast bieden we de paarden dagelijkse yoga- en stretchoefeningen om voor hun lichaam te zorgen en alle paarden hebben een speciaal persoon die er een paar keer per week is om ervoor te zorgen dat ze allemaal hun ontmoetingen hebben. Bij aanvang van de sessies zullen de paard(en) die bereid zijn om deel te nemen dit kenbaar maken en kunnen we samen genieten van de schoonheid en kracht van deze sessie. Sessies met paarden zijn ongelooflijk krachtig en transformerend.

Wat brengt het werken met paarden op persoonlijk vlak?

🔹Het verbreedt het inzicht in de bewegingen en gedragspatronen in je leven

🔸 Verdiept het contact met jezelf en anderen

🔹Je krijgt praktische oefeningen en handvatten om jezelf te ondersteunen

🔸Je ervaart meer verbinding met je lichaam, emoties en potentieel

We werken met jouw persoonlijke thema's en behoeften en creëren ruimte om het vertrouwen te herstellen, los te laten wat niet meer bij je past en nieuwe situaties aan te trekken die meer bij je passen!

Thema's die tijdens sessies naar voren komen:

🔸Reclaim en bezit je plaats

🔹Grenzen stellen

🔸Samenwerken

🔹Hoge gevoeligheid

🔸Lichaamsbewustzijn

🔹Aarding en centrering

🔸Zelfzorg

🔹Geluk

🔸Loslaten

🔹Ontvangen

🔸Verbinden

🔹Vertrouwen

🔸Persoonlijk geluid, kleur, levenspad

🔹Genezing

🔸Innerlijk kind werk

🔹(Zelf)liefde

bottom of page