top of page

Therapie en coaching 

Wij werken vanuit een holistische visie. Holistisch betekent het herkennen van het geheel en alle onderlinge verbanden. In de moderne westerse geneeskunde en therapie is het gebruikelijk om behandelingen te scheiden. Lichaam, geest en ziel hebben verschillende huizen. En dat terwijl deze systemen allemaal samenwerken en onderdeel zijn van jou. Hierdoor kan het zijn dat de oorsprong of diepere behoeften van de systemen tijdens behandelingen of therapie niet worden bereikt. Vaak komen klachten of patronen terug of blijft de balans verstoord.

 

De kracht van holistische behandelingen is dat er ook diepere lagen kunnen worden bereikt en een nieuwe balans kan worden gecreëerd.

We kiezen voor ondersteunende behandelingen in plaats van interventies. Hierdoor kun je je eigen kracht ervaren en leer je weer te vertrouwen op jezelf en het functioneren van je systemen. In al die jaren dat we dit werk doen, hebben we veel mensen ontmoet die leven met verschillende diagnoses, soms zelfs chronisch ziek, waarbij de balans van de systemen niet goed werkt. Hier blijkt vaak dat het leren luisteren naar het eigen systeem een ​​enorme kracht is bij herstel waardoor er toch nog veel meer mogelijkheden ontstaan. De meest gestelde vraag vanuit je systemen en  lichamen, emoties en gedragspatronen is om gehoord en begrepen te worden, zodat jij er achter kunt komen wat er goed voor jou werkt!

Zonnestralen

1 op 1 sessies
 

bottom of page